duminică, 4 iulie 2010

3, iulie, 2010

Buchet nasa cu trandafiri apricot si santini yoko
Buchet mireasa din trandafiri avalanche
Buchet domnisoare cu germini
Buchet domnisoare cu santini
Buchet mireasa cu cale albe

Buchet cadou din 29 trandafiri
Cocarda
Buchet cadou
Corsage

4 comentarii:

  1. Enikö,ma lasi de fiecare data fara cuvinte!!!Extraordinar de frumos!!!!
    Felicitari din suflet pentru minunile astea!!!

    P.S: In 21 august sunt si eu nasa...de ce nu esti mai aproape????????????
    Nu mai stiu obiceiurile(ca nu am mai fost la o nunta de cativa ani buni)dar la noi nasele nu au buchet(nu ca nu mi-ar placea :-))Cred ca o sa fur macar la lumanare o idee de la tine....daca nu te superi!!!
    Te pup,iti doresc o saptamana frumoasa si plina de realizari!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Judy!!!Intotdeauna imi spui vorbe frumoase, imi faci ziua mai buna!!!Ma bucur mult ca te inspiri din munca noastra. Eventual pe langa lumanare iti poti face o bratara (in cazul in care nu e buchetul). O sa facem acum in week-end si o sa le pun pe blog (cu phalaenopsis si miniroze). Stiu ca in spania nu se prea fac buchete, nu am prea vazut florarii. nu stiu de ce nu investesc in asa ceva. e un lucru asa frumos. Te pup si sa ai o saptamana minunata!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Enikö,merçi draga mea!!!
    Aici nu am fost niciodata la o nunta(o sa fiu nasa la Desesti(Maramures)la mine acasa)dar nici acolo nu se fac buchete de nasa(daca nu sa schimbat de cand nu am fost eu la o nunta)!!!Iti admir mult munca sa stii!!!!
    Te pup si-ti doresc numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am inteles, eu am crezut ca e vorba despre Spania. Sincer nu stiu cum e obiceiul la Maramures, asa ca nu pot spune nimic. Eu cred ca a fi nas la o nunta, ca si la botez e o binecuvantare (ca si casnicia si botezul de altfel), dar ca si nas pt ca poti calauzi tinerii pe un alt drum necunoscut de ei, dar cunoscut de nasi. Mie imi place oricum sa interpretez lucrurile (in bine) ca sa fie viata mai placuta, bineinteles sunt foarte multe lucruri, dar uite asta cu nasitul e una. Eu, in schimb admir munca ta, ce tare mi-as dori sa fac si eu bunatati cum faci tu, insa nu am la cine, fac doar din cand in cand.Oricum pana cand o sa intemeiez si eu o familie, o sa admir bunatatile tale, dar voi proba cateva si acum. Multe lucruri as dori sa mai fac in viata, dar din pacate nu ajuta timpul, trece foarte repede. Multumesc Judy inca odata si inca de multe ori!!!Te pup!!!

    RăspundețiȘtergere